4 Mayıs 2013 Cumartesi

Skype ve Facebook Hesap Entegrasyonu


2010 yılı Ekim ayının başında Skype tarafından yapılan açıklama üzerine 500 milyon kullanıcısı bulunan Facebook kullanıcıları büyük bir sevinç yaşamıştı. Zira yapılan açıklamaya göre artık Facebook kullanıcıları Skype sayesinde ücretsiz olarak görüntülü arama gerçekleştirip arkadaşları ile bu şekilde iletişim kuracaktı. Sonrasında yaşanan gelişmeler bu sürecin hızlanmasını sağladı ve günümüzde, Skype ve Facebook kullanıcıları, üyelerine pek çok kolaylık sunmakta…
Artık Skype kullanıcıları Facebook’a tarayıcı aracılığı ile bağlanmadan haber kaynaklarını görüntüleyebiliyor, kendi hesaplarının duvarında güncelleme yapabiliyor, arkadaşlarının gönderilerini beğip yorum bırakabiliyor, arkadaşları ile sesli ve görüntülü olarak konuşabiliyor. Aynı zamanda Facebook kullanıcıları da sosyal ağlarını kullanırken arkadaş listelerinde Skype kullanıcı listesini görebiliyor, Facebook’taki arkadaşları ile direkt olarak Skype üzerinden mesajlaşıp sesli ve görüntülü olarak görüşebiliyor.
Facebook üzerinden Skype kalitesi ile görüntülü ve sesli sohbetin yanı sıra arkadaşlarınızın sabit ve cep telefonu hatlarına da çağrı bırakmak istemez misiniz? Buna ek olarak Facebook’taki arkadaşlarınızla grup olarak görüntülü görüşme gerçekleştirme ayrıcalığını da yaşayabilirsiniz.
Tüm bunlar için yapmanız gereken tek şey hemen bir Facebook ve Skype hesabı açmak. Facebook kullanıcı bilgilerinizi Skype da da kullanarak, Facebook ve Skype hesap entegrasyonu yapabilirsiniz. Son derece kolay bu işlem sonrasında Facebook artık eskisinden çok daha eğlenceli bir hal alacak. İki platformu birden tek elden yönetmek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder